My máme Baby vak a při jízdě MHD si připadám,jako exot.Je mi to ale úplně jedno.Hlavně když mám volné ruce, nemusím se doprošovat o pomoc a o uvolnění místa na kočárek a Tomáš je tak překvapený z toho, co všechno vidí, že ani nemukne.Naštěstí jsem se nesetkala s "dobrosrdečnými" bábami vševědkami. Měla jsem štěstí,že Tom aspoň kočárek akceptoval,protože vždycky poznal,když jsem ho po usnutí ve vaku přendala do košíku nebo postýlky. pozdravy jmenovci iva PS: Doufám,že už jsi se psychicky zrehabilitovala po porodu.Mně z něj (toho tvého) ještě teď naskakuje husí kůže a to jsem to jen četla! Měj se krásně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.