děkuji všem za ochotu a za odpovědi,které mi poslali!asi mi nic nezbyde,než k tomu psychologovi se synem zajít,když mi to teda všichni doporučují.budit několikrát za noc?kdyby to šlo tak bych to asi dělal,ale vzhledem k tomu,že chodím do práce a přijdu až k večeru,tak jsem za celý den dost utahaný.navíc mám dost náročné povolání,takže kdybych se měl věnovat jenom jemu,tak bych ani do práce asi nemusel chodit,proto mu raději dávám na noc plínu a než jidu do práce tak mu ji sundám.jak říkám ze začátku byl proti,ale ví že má tento problém a pomalu si na to už zvyká.myslím si,ale že to přejde samo,že to je jenom reakce na to,že stratil maminku.ted jsem se ještě dozvěděl něco o plen.kalhotkách drynites,tak bych se chtěl zeptat,jestli někdo neví kde by se daly sehnat nebo objednat na sev.moravě.děkuji ještě jednou všem,kteří se tomuto tématu věnují a taky děkuji za všechny odpovědi.menší změna na můj kontakt,kdyby se chtěl někdo zůčastnit.ted už můžete volat i po 17.00hod.na mob.776634477 nebo e-mail:honzík.robert@seznam.cz
Předchozí