S porodnicí ve Slaném mám velice dobré zkušenosti rodila jsem v roce 1990,1992,1999 a naposledy loni v listopadu.Protože jsem čekala dvojčata a ještě k tomu jsem mněla těhotenskou cukrovku chodila jsem jednou za měsíc na testy v listopadu jsem přišla na běžný test ale už my domu nepustily nastaly komplikace ,hned od začátku my bylo vše vysvětleno po týdnu my pan primář Ulrich vysvětlil že je nejvyší čas těhotenství ukončit.Druhý den jsem nastoupila na sál kde se my císařským řezem narodila dcera a syn.Dceru my nechaly ta vážila 2.600 u sebe a syna jelikož byl malý mněl 1.800 odvezly na Kladno i přesto že jsem to věděla že ho odvezou těžce jsem to nesla.Za celou dobu mého pobytu jsem si nemohla stěžovat ani na jednu sestru a ani na lékaře.Kdykoliv jsem za nimi přišla se ptát vše my vysvětlily jsou to prostě lidi na svém místě.Touto cestou jim chci všem hlavně panu primaři Ulrichovy , p.Dr.Matouškové a také všem sesřičkám s oddělení moc poděkovat za jejich péči a ochotu vůči pacientům . Hanka Ryčlová
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.