Jednoduše a krátce. Čekali jsme s manželem naše první miminko - chlapečka (netrpělivě jsme si to nechali říct ...). S mým panem doktorem Tomášem Frýdou jsme se domluvili na porodu za jeho asistence v Neratovické porodnici. Měla jsem k tomu dva důvody - jednak to máme poměrně blízko a druhým důvodem je působení mého gynekologa p. Dr. Frýdy právě v této nemocnici. Zjednodušeně a krátce - byla jsem maximálně spokojená - a vlastně nejen já, ale taktéž náš malý chlapeček a manžel, který byl statečně u porodu. Protože jsem neměla ještě žádnou zkušenost s narozením maličkého, logicky nemohu srovnávat, ale stoprocentně vím, že určitě po této zkušenosti nebudu patřit k ženám, které vypráví sci-fi historky o různých komplikacích a divném chování nemocničního personálu. Osobně si totiž nemohu na nic stěžovat a vřele a s maximální vážností mohu porodnici jen doporučit. S úctou všem doktorům a sestričkám a velký dík především Dr.Frýdovi a hlavní sestře Haně naše šťastná rodinka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.