Mě se osvědčilo: 1/ měření bazální teploty - když si koupíš digitální teploměr, je to hračka 2/ v době ovulace pohlavní styk 1 denně, někdy i obden 3/ sledování hlenu - po utření, když jsi na záchodě - když je táhlý a kluzký, velmi podobný vaječnému bílku - je největší pravděpodobnost otěhotnění 4/ To je asi nejdůležitější - po styku jsem neležela v klidu ale "cvičila" různé stojky, aby se to semínko dostalo k děložnímu čípku. Taky jsem mu jemně pomáhala prstíkem, aby se u čípku udělalo takové jezírko. Tyhle asi hodně intimní rady jsem dala kamarádce, která se snažila otěhotnět rok a za 2 menstruační cykly mi hlásila, že se to povedlo. Držím Vám všem palečky. Pavla
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.