Míšo, to máš tedy pěkně veselo :-) ale asi i pár starostí, když jste zadečkem dolů,viď. Já jsem si taky ze začátku říkala (než se mimi otočilo), že mi musí nějaká ta končetinka každou chvíli vylézt. Naštěstí už teď děláme jen pěkné boule do boků,hlavičku máme normálně dole.Dokonce ještě není to moje mimi ani napevno "ukotvené" v porodních cestách, takže vím, že do porodu ještě nějaký ten čas zbývá. Ale tu tašku si zbalit musím, nic se nemá podceňovat. Okdud jsi ? Peťa.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.