Ahojky! děkuji za gratulaci, máme se fajn, jizva už nebolí,steh mám venku! Prcek je hodný, docela chrupká!
Tak co vy už máte dovolenou vybranou! To počasí je děs zatím jsme s kočárem vyjeli jednou,už se těším až budem trajdat!!!
Myslela jsem že budu klidná mamina ale stejně mě každý zvuk mimča děsí!! Mám pocit jako bych se vrátila v čase pořád mu taky říkám ona,jsou si se Sany moc podobní,akorát Alex má větší rty!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.