S porodem a poporodní péčí jsem byla naprosto spokojená. Rodila jsem 28. ledna 2006. Porodní sály jsou naprosto skvěle vybaveny - dokonce je možno si vzít vlastní hudbu (mají tam cd-přehrávač). Dále se mi líbilo, že jsem během celého porodu a přípravy na něj mohla zůstat v pokoji, kde byla i sprcha a toaleta. Personál byl naprosto úžasný - moc bych jim chtěla poděkovat za profesionální přístup. Porod byl bezproblémový - rodila jsem na porodní stoličce a musím přiznat, že mi to velmi vyhovovalo. Ještě jednou moc děkuji panu doktoru Michalcovi, porodním asistentkám a všem sestřičkám, které se o mě a Filípka staraly.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.