Na děčínskou porodnici jsem slýchala dost kritiky a proto jsem se rozhodla rodit v Ústí n.L.Ale jelikož zrovna v mém termínu malovali,rozhodla jsem se pro Děčín.Kontrakce mi začali doma 4dny po termínu kolem půl 10 večer a do porodnice jsme se s mužem vydali v půl 2 ráno,kde nás přivítala jedna usměvavá a jedna zamračená sestřička.Nález byl na špičku prstu,ale kontrakce jsem měla po7minutách.V průběhu dne jsem chodila na pravidelná vyšetření,kde mi otvírali branku a vkládali prášky.Bylo to hodně bolestivé a myslela jsem že už to snad ani horší být nemůže.Sestřičky byly velice příjemné a chápající a když mi slíbily že do večera porodím věděla jsem že mám vyhráno.Nejlépe mi bylo ve sprše kde kontrakce nebyly tak intenzivní,ale hrůzou pro mě byly"pásy",kdy jsem se nemohla hnout a tak jsem sestřičky ke konci uprosila ať mi je nedávají na 20minut.V 18.00 mi dali klistýr a já zavolala muži že může vyrazit(do té doby jsem nebyla na hekárně sama a i jsem byla ráda že tam semnou muž není).Na sál jsem šla v 19.00 a dcera se narodila v 19.40 což byl zázrak protože se jí vůbec nechtělo ven.Paní primářka mě strašila kleštěma,ale nakonec jsem to s pomocí sestry která mi tlačila na břicho dokázala.Sárinka měla 3950g a 53cm.Těsně po porodu mi paní primářka řekla že si dceru nezasloužím když jsem jí nedokázala porodit sama bez pomocí sestry.Ale jelikož jsem byla ráda že je to za námi a holčička je zdravá nechala jsem tuto nevhodnou narážku bez odpovědi.Na 6 nedělí byli setřičky supr a tak si myslím že mi to vše vynahradily.MOC JIM DĚKUJI!!Ale i tak děkuji PANÍ PRIMÁŘCE za dcerku kterou jsem mohla porodit přirozeně,protože většina porodníků by mě udělala císařský řez.Takže všem velké DÍKY.Lenunka II
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.