| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Děčín

Na děčínskou porodnici jsem slýchala dost kritiky a proto jsem se rozhodla rodit v Ústí n.L.Ale jelikož zrovna v mém termínu malovali,rozhodla jsem se pro Děčín.Kontrakce mi začali doma 4dny po termínu kolem půl 10 večer a do porodnice jsme se s mužem vydali v půl 2 ráno,kde nás přivítala jedna usměvavá a jedna zamračená sestřička.Nález byl na špičku prstu,ale kontrakce jsem měla po7minutách.V průběhu dne jsem chodila na pravidelná vyšetření,kde mi otvírali branku a vkládali prášky.Bylo to hodně bolestivé a myslela jsem že už to snad ani horší být nemůže.Sestřičky byly velice příjemné a chápající a když mi slíbily že do večera porodím věděla jsem že mám vyhráno.Nejlépe mi bylo ve sprše kde kontrakce nebyly tak intenzivní,ale hrůzou pro mě byly"pásy",kdy jsem se nemohla hnout a tak jsem sestřičky ke konci uprosila ať mi je nedávají na 20minut.V 18.00 mi dali klistýr a já zavolala muži že může vyrazit(do té doby jsem nebyla na hekárně sama a i jsem byla ráda že tam semnou muž není).Na sál jsem šla v 19.00 a dcera se narodila v 19.40 což byl zázrak protože se jí vůbec nechtělo ven.Paní primářka mě strašila kleštěma,ale nakonec jsem to s pomocí sestry která mi tlačila na břicho dokázala.Sárinka měla 3950g a 53cm.Těsně po porodu mi paní primářka řekla že si dceru nezasloužím když jsem jí nedokázala porodit sama bez pomocí sestry.Ale jelikož jsem byla ráda že je to za námi a holčička je zdravá nechala jsem tuto nevhodnou narážku bez odpovědi.Na 6 nedělí byli setřičky supr a tak si myslím že mi to vše vynahradily.MOC JIM DĚKUJI!!Ale i tak děkuji PANÍ PRIMÁŘCE za dcerku kterou jsem mohla porodit přirozeně,protože většina porodníků by mě udělala císařský řez.Takže všem velké DÍKY.Lenunka II

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.