Přidat odpověď
Peknej vecer!
To je ale legranda, holky, tak si nemuzu pomoct, ale zatim mam tady mezi vama pocit, ze jedina z Trebice jsem tady vlastne ja :-D vsechny jste odjinud :-)
Lelo, my chceme zacit taky chodit plavat, myslim, ze je to uzasny, zvlast pro mimouse, on vodu miluje. Jen si jeste ted, pet tydnu po porodu nejak nedovedu predstavit, ze bych se spacirovala nekde v plavkach :-(
Kdyz se tak na sebe divam do zrcadla, mam pocit, ze mi v porodnici vymenili komplet postavu :-/ chjo..
Lelko, maly vypada jako drobinek, pac to byl drobinek. Narodil se o mesic driv nez mel. Puvodne byl termin 17.2. a on uz se vylihl 18.1. a mel 3056g a 52cm.
Jo a co jsem to delala? Kdyz jsem skoncila jako aupair (cca po 9mesicich), nasla jsem si praci v zakladni skole s detma v takovem clubu.
Prirovnala bych to k druzine, ktere mate v CR. Akorat tady to funguje pro deti rano pred skolou a pak odpoledne po skole.
Dost me to bavilo. Vubec prace s detma me zacala moc bavit. Taky jsem pracovala skoro az do porodu, moc se mi tam libilo.
A Tvuj muz dela co, ze takhle hodne cestuje? Urcite o nej musis mit strach, kdyz se vydava casto takhle do sveta.
Jinak my s nocema a spankem taky bojujeme, mela bys videt ty kruhy pod ocima, co mam. Je zvlastni, ze na te fotce z neznameho duvodu nejsou zachyceny :-I
Tak jdu do hajan, mejte se vsichni baaajecne a krasny zbytek vikendu!
Předchozí