Přidat odpověď
haha, tak jsem si ráno vstala, celkem spokojenost - jen 3x kojení (z toho to první asi 15 min poté, co jsem si lehla, ještě jsem díkybohu nestačila pořádně usnout), čerťa si naporoučel míchaná vajíčka ... smažím, odendám ze sporáku, on tam tak stojí, říká "pálí to", já říkám "moc to pálí, nesahej na to a běž si sednout, já ti snídani donesu", on se vesele zasmál a plácnul rukou na tu sklokeramickou desku :o(
chladila jsem pod vodou, stejně vyskočily puchýře - naštěstí na to sáhnul jen konečkama prstů a jen třema ... řval jak pominutej, takže jsem oblékla děti, sebe a vyrazili jsme na pohotovost. Na místě jsem zjistila, že mají až do devíti (bylo čtvrt), takže domů, svléknout děti, nakojit ... a zopakovat celé oblékání etc.
teď už je v pohodě, už ho to asi nebolí, i se najedl a dokonce usnul (po probdělém týdnu)
huh - prostě děti jsou radost. Jen doufám, že si to zapamatuje a příště poslechne (má teď to pekelné období, kdy já řeknu A o on natruc udělá B :o((
Hihi, Silvie, počkej po druhém dítěti, to je teprv postavička (no, ale můžu tě ubezpečit, že na plavání s dětma jsou rozhodně lepší plavky jednodílné - děti totiž moc rády stahují podprsenky ;o)) A jednodílné plavky leccos schovají :o))
Malej a drobínek?? Můj mrňavec se narodil jen 12 dnů před termínem a měl rovná 3 kila a 47 cm :o)) ty kdybys donosila, tak bys měla pětikilového macka ;o))
Můj manžel dělá manažera nákupu jedné místní pobočky jedné velké nadnárodní firmy ... a strach samo mám, děsnej - no ale co nadělám, že jo. Teď to JAR je fakt lahůdka, když čtu o těch hrůzách, co se tam dějí - zlatý apartheid :o(
Mikši, to já vím o té půjčce :o) Chtěli bychom za to vyměnit okna tady v bytě - a chci mrknout, jestli nám to dají, když budeme mít zároveň hypotéku a stavět, takže vlastně už bysme to necpali do bydlení, ale jen do zhodnocení bytu ... Na tu druhou půjčku, na bydlení, samo nárok nemáme - neb jsme takoví blbci, co si pořídí vlastní byt ... jojo, u nás bohužel člověk, který se o sebe snaží postarat sám, je dost bit
jdu žehlit :o((
Předchozí