Evo, díky za názor. Já nevím, do ložnice zpátky se mi nechce. A svůj pokoj?? To by se asi časem zvrtlo ve spolubydlení místo spolužití a k čemu to? Mám pocit, že by mě to nikam dál neposunulo. Je to patová situace. Nebo máš nějakou jinou třeba vlastní zkušenost?? Jen mi nedávejte rady typu:" měli byste si sednout a hezky si o všem promluvit..." To platí možná pro ty novomanžele, ale po 20 letech soužití?? Nechce se mi už po těch letech plýtvat energií na manželovy rozmary a řešit prkotiny. Chci taky ještě pracovat třeba na své kariéře, koníčcích. Možná bych ho spíš mohla nějak vytrestat, aby se chytl za nos.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.