Hanko, zdá se mi, že s manželem máme období jakž-takž a z toho období děs-běs. Manžel je fakt diktátor, jak už jsem psala. Stojí mně hodně energie nenechat se úplně ušlápnout. "trest" jsem nepřijala - ale přece se mu nebudu vnucovat zpátky do postele. Tak jsem zůstala tam, kam mně odstěhoval peřiny. A řekla jsem mu, že tedy dobrá - že jeho rozhodnutí respektuju. On už nedomyslel důsledky - že zpátky do pohody se to bude těžko vracet. Období bouřlivých usmiřovaček mám dávno za sebou. Je lehký si položit otázku, proč s tím nebo oním jsem. A je lehký na ni odpovědět. Ale je těžký odejít. Potažmo pokud máte společnou hypotéku na barák, společně jste prožili neplepší léta života...a s mým příjmem si taky nemůžu právě vyskakovat. Děti jsou už velké a téměř samostatné. Možná by nebylo od věci najít si přítele.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.