Hezký den
Ve Vaší situaci Vás chápu,můj pohled je ale jiný.Mám u staršího syna zkušenost s docházkou 5 dní v měsíci a to velmi negativní.Než se rozkoukal a adaptoval,tak musel docházku na 3 týdny přerušit a začínali jsme zase od začátku.Pokus o chození např.každou středu jsme vzdali-po poradě s psycholožkou i učitelkou-to je pro dítě ta nejhorší varianta.S dětmi se nezžil-nemohl nacvičovat na ván. besídku,chodit se školkou na plavání,keramiku apod.Po dobu 5-ti denního docházení jsme školku "protrpěli" a vydrželi jsme jen proto,že moc potřeboval dětský kolektiv.Po narození mladšího brášky mohl začít chodit denně a nastal rapidní obrat.Školku si postupně zamiloval,našel si kamarády a dnes je nešťastný,pokud je nemocný a do školky nemůže.Jsem ráda,že mladší syn už bude moct do školky chodit denně.Do práce zatím nemusím-manžel nás jakž takž uživí,tak se na věc dívám asi jinak,ale pro mě je teď na 1 místě blaho dítěte.Je to můj názor- i když chápu i Váš,mě současná úprava přišla vhod.Hezký den Marcela
Předchozí