Mila L+2,
ono zalezi na kazdem diteti....
Jak uz jsem psala, Klarka zacala do skolky chodit vloni v rijnu - na 5 dni v mesici...chodila 1x nebo 2 tydne, nekdy i 3x, podle toho, jak to zrovna ten dany mesic vyslo. Jsem s ni doma, takze to pro nas problem nebyl. A pro ni taky ne. Zaclenila se do kolektivu naprosto bez problemu, nikdy neplakala, vzdy se do skolky tesila...a byla tam vzdy jen od 8 do 12.30 - tzn. po obede jsem pro ni chodila. Spala ve skolce jen jednou jedinkrat, kdyz meli od 15.30 vanocni besidku, bylo zbytecne ji vyzvedavat a zase tam jit zpatky. Ale s tim vsim sama souhlasila a tesila se...
A od unora chodi do skolky denne na 4 hodiny, tesi se uplne stejne, jen mi kazdy den opakuje, ze by tam chtela byt dele.
Nedavam ji do skolky proto, abych mela klid od ditete, ale aby si zvykla na kolektiv a naucila se byt jinde, nez jen se mnou...a to ji jde bajecne a vlastne vzdycky slo :-)))
Takze opravdu zalezi na kazdem diteti, a proto i ja jsem pro moznost volby....ostatne jak jsem tu cetla - tech 80 hodin mesicne by nebylo vubec spatnych...
Nasi Klarce se splni i to, ze by chtela byt ve skolce dele:-) Od cervna nejspis nastoupim do prace, tak bude ve skolce spavat....mat to stetsi, ze jsem sehnala praci na zkraceny uvazek od 9 do 15.30, coz je, myslim, super....
Předchozí