Ahojky, tvůj poznatek spíše připomínka byla v celku na místě. Ale ............. hovoříš zde o skupině arogantních matek, které využívají něčeho ve svůj prospěch. Ošem zapomínáš na jedno každá mince má svůj rub a líc. Já například nemám vůbec nikoho na hlídání a ani jsem si nepořídila dítě proto , abych mohla někde trajdat. Když jsem se cca před rokem chtěla s naší ředitelkou domluvit, že budu syna vodit striktně každou středu, vypomohu kdy budou potřebovat a jinak budu nápomocná setkala jsem se já s arogancí pí ředitelky. A vskutku na tzv. vysoký post této paní dost nepříjemnou. Takže závěrem jen toto: nic není bílé či černé.........
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.