Já už mám doma sice tříměsíční mimčo, ale teprve teď jsem se odhodlala, napsat nějakou tu reakci a hodnocení na porodnici. Původně jsem měla dost smíšené informace, pozitivní i negativní. Takže jsem váhala, kde rodit. Moje těhotenství se ale neodvíjelo, tak jak by mělo a já se ocitla na oddělení rizikovek. Tam jsem si udělala jakousi představu o celém gynekologickém oddělení a ta se vpodstatě nezměnila ani při a po porodu. Celkový dojem je veskrze kladný. Netvrdím, že všechno bylo 100 % super. Například své mimčo jsem z důvodu "fofru" na porodním oddělení, viděla až po 3 hodinách od porodu. Ale veškerý zdravotnický personál se choval k nám oběma když ne přímo přívětivě tak přinejmenším vstřícně. Děkuju všem a hlavně MUDr. Kokrdové, která mi pomohla Helenku donosit. Lilly
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.