Na male kocky pokrajane maso - asi 1/4kg (bravcove, hovadzie, kozlacie, baranie, kuracie, je jedno ake) kratko osmazime na cibulke, pridame mrazenu zeleninu (najlepsia je s kukuricou) a asi 20 minut podusime v tlakovom hrnci. Pre zjemnenie chuti sa moze do zeleniny pridat hruska (aj z kompotu) a za lyzicu kecupu. Podavat sa moze s ryzou, alebo zemiakmi. Este typ: pre zlacnenie je dobte pridat sojove kocky namocene v bujone, alebo vyvare. Typ 2: Do ryze pre zlepsenie chuti a spestrenie farby (do zlta) pri vareni pridat stipku kari korenia.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.