Jani, vana je tam opravdu jen jedna a zamluvit se nedá. Nebo si fakt myslíš, že ji budou blokovat celý den, když v ní mohou ten den porodit třeba 4 maminky? Navíc můžeš porodit o 2 týdny dřív nebo později od plánovaného termínu. Já jsem také chtěla rodit ve Vrchlabí do vany (a díky bohu se zadařilo) a když jsem se tam byla v těhotenství podívat, tak mi setřička řekla, že ještě nezažila, že by nějaká maminka chtěla rodit do vody a bylo by zrovna obsazeno. Stát se to může, ale není to až taková pravděpodobnost, já jsem třeba v té vaně strávila asi jen hodinu... Jinak bych Tě chtěla uklidnit, že ve Vrchlabí budeš mít hezký zářitek z porodu i když budeš rodit třeba na stoličce... Víc než vana je důležitý přístup personálu a na ten jsem si stěžovat nemohla. Přeji zdravé mimi!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.