Do porodnice v Brně – Bohunicích jsem byla přijata 8. července 2003 po odtečení plodové vody s diagnózou polohy miminka koncem pánevním v 38. týdnu. Z porodu koncem pánevním jsem měla obavy, ale ty se během porodu rozptylovaly jedna po druhé. Velkou zásluhu na tom měla porodní asistentka paní Lacinová, které tímto ještě jednou děkuji za příjemný a profesionální přístup. Vždy jen do porodní místnosti nakoukla a hned věděla co potřebuji. Pokaždé mi vše předem vysvětlila. K pohodové atmosféře porodu přispěl svým přístupem i pan doktor Petrenko. Narodila se nám zdravá a krásná (to si o svých dětech myslí všichni rodiče) dcera Šárka, kterou manžel hned dostal zabalenou do náruče a mohli se jsme se z ní společně radovat. Na oddělení poporodní péče ve 4. patře jsem byla také spokojena. Dětské sestřičky mi na požádání ochotně pomáhaly s kojením a odpovídaly na mé dotazy ohledně péče o miminko. Nemohu se nezmínit ještě o jedné věci, která mi hodně dala. Tou byla příprava na porod ve Větrníku u Blanky Čermákové. Pravidelně jsem chodila do lekcí a cvičení, měla jsem tak kondičku a naučila se správně dýchat, což mi u porodu hodně pomohlo. Na porod v Bohunicích máme hezké vzpomínky a určitě si tam přijdeme i pro další miminko(a).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.