Ahojky všem, sice jsem ještě nikdy v životě nerodila miminko, ale letos v září snad budu, když všechno dobře dopadne. Byla jsem 4x hospitalizovaná a operována na gynekol. oddělení Pardubické nemocnice. Musím říct, že já sama bych tu nerodila, ani kdyby mi někdo zaplatil!! Jedná se zejména o doktory (většina se bohužel chová dost neurvale, ale musím jmenovat vzácné výjimky Dr. Kokrdovou a Dr. Cee), sestřičky se ke mě vždy chovaly suprově, na ty nemohu říct nic špatného, spíše naopak. Otřesné zážitky mám třeba i gyn. ambulance. když jsem v pátek v pět hodin přijela ze služební cesty a šla tam s problémem (oteklá rodidla, štípání při močení...), ošetřoval mě Dr. Tichý, dostala jsem jakousi mastičku a že když se to do 12 hodin nezlepší, ať přijdu. Nemohla jsem v noci spát, dokonce ani s sáčkem ledu mezi stehny, rozhodnla jsem se tedy, že po 12 hodinách se tam objevím. Službu měl stále stejný doktor, dostala jsem tak neskutečně vynadáno, proč ho budím v pět ráno (bez tak milostivě přišel až po dobrých 20 minutách), že mastička ještě nemohla zabrat....Když jsem si mu dovolila říct, že se mi objevily bílé skvrny, konstatoval, že to nic není, že mastička ještě nezabrala. Odešel, nic jiného mi nedal. Jak odešel, rozbrečela jsem se. Takové ponížení!!!!!!!!! sestřičky mě utěšovaly, byly velmi laskavé. Celý víkend už jsem neměla odvahu jít do té zpropadené nemocnice, raději, ikdyž v hrozných bolestech, jsem počkala do pondělního rána na svojí doktorku. když jsem se vbelhala do ordinace, doktorka spráskla ruce a zeptala se mě, zdali mám něco s nohama nebo s rodidly. Bohužel jsem musela konstatovat to druhé. Takový zánět, který se mi během těch dvou dnů udělal, svět neviděl. Moje doktorka mě z něj léčila přes měsíc a 14 dní jsem měla kontrolku.
Tak bych ráda tím poděkoval Dr. Tichému za vzorné ošetření v nemocnici. A musím konstatovat, že budu rodit kdekoliv jinde než tady. A ostatním, které se tu rozhodnout přivést mimi na svět přejí, aby nezažily to, co já a vezměte s sebou manžela, prý si doktoři poté tolik nedovolují.
Předchozí