| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice České Budějovice

Tak bych také přidala něco ze svých zážitků z porodnice v Č.B. Rodila jsem v roce 2001. První doba porodní trvala skoro 8 hodin a nejvíce mi vadily křížové bolesti, které mi znemožňovaly jakkoli si lehnout. Ulevovala jsem si ve sprše a ke konci procházkami po chodbě. Sestřičky byly celou noc výborné a milé, po příchodu ranní směny mě trochu rozhodila poznámka nově příchozí sestry, která přímo přede mnou a dalšími maminkami na chodbě velmi nepříjemně dotazovala původní sestru: "co tady ty maminky lezou?!" Pak už přišel samotný porod a tam musím říct, že všichni byli vynikající!!! Na pokojích s miminkem také nebyl problém. Ženské sestry vynikající. Dětské někdy malinko horší. Vedle ležící maminka měla problém s kojením a sestřičky jí ochotně pomáhaly a samy se chodily ptát, jestli se vše daří. Jen když se mi malej při přebalování počůral, suché věci mi vydávaly s nepříjemnými poznámkami. S jídlem to nebylo valné. K večeři 3 koblihy - ke kojení naprosto nevhodné kvůli nadýmání miminka. Nebo pomazánky s cibulí...Celkově si však nemůžu stěžovat. Snažila jsem se být soběstačná a uvědomovala jsem si, že když zavolám sestru, že mi malý příliš pláče, že nepřiběhne hned, ale že to může trochu trvat, když mají-li na bečárně miminka, nebo maminky s vážnějšími komplikacemi. Celkově si myslím, že personál by mohl někdy více přistupovat s ohledem na to, že jde o porodnici. Tzn. netřískat dveřma, kuchyně by mohla nabízet stravu vhodnou pro kojící matky. Sestry by si měly vždy mít na mysli, že každá novopečená maminka je povinnostmi s příchodem miminka vždy zaskočená a nejistá. Samozřejmě si uvědomuji, že některé maminky mohou mít i neúměrné nároky. Již brzy bychom chtěli pořídit synkovi sourozence a tak doufám, že moje další skušenost bude spíše lepší, nebo alespoň stejná. Věra

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.