Ty jo, Moniko, VAZ sva slova! To uz je trochu moc a velmi prehanis!
JA samozrejme nemam na skolku nazor toho druhu, ze jako na "dětský koutek s celoročním provozem" a presto moje dcera byla minuly mesic ve skolce mozna 3x. Dnes jsme platili meisc brezen a manzel uz jen tak ze zvyku rika: Hm..5 stovek a to tam prakticky nebyla. Takze moje dite opravdu chodi do skolky jako mozna jine deti do detskych koutku??
Myslis tim detske koutky v supermarketech nebo sakra kde? Pokud ano, tak Ti musim sdelit, ze moje dite bylo v takovem koutku asi 1x v zivote a to kdyz jsme si tam s jinymi maminkami z netu daly sraz. Nazdar.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.