Přidat názor k porodnici Nemocnice
Ahoj holky. S Chrudimskou nemocnici mam velmi spatne zkusenosti. V listopadu 2000 jsem prisla poprve do jineho stavu, prvni ultrazvuk vypadal vyborne a podle lekare jsem mohla ocekavat velke dite cca 4kg, v 25tt nasledoval ultrazvuk druhy, doktor mi oznamil, ze dite se vyviji jak ma, ale asi tak velke jak predpokladali nebude cca3,5kg. Ve 34tt me chytli prvni poslicci a ja jako nezkusena prvorodicka jsem vyrazila s manzelem do nemocnice. Meho manzela tam odsud vulgarne vyhodili s tim, ze jsem histerka, a ze minic neni, a mne si tam pry nechaji pres noc na pozorovani. Druhy den rano jsem sla na ultrazvuk a doktor mi rekl, ze je vse v poradku, takze bych mohla jit domu, zato pan primar mi tak nenapadne oznamil, ze bych tam mohla zustat az do porodu, aby se ujistili, ze budu rodit v CHrudimi a ne nekde jinde, s timz jsem ja nesouhlasila. Me problemi vsak i doma pretrvavali, i pres spravnou a vydatnou zivotospravu jsem zacala ubyvat na vaze. Tak me ma lekarka poslala na ultrazvuk, kde jsem zjistila, ze budu mit holcicku, a ze vazi prozatim 3kg +-20dkg (38tt) a ze je vse OK. Pak mi ma kamaradka poradila navstevu soukr. gyn ord. Partus v Pardubicich a ja jsem se tam jen tak pro sichr rozjela. Pak vsak nastal sok. Pan Dr. Stransky mi oznamil, ze mi holcicka rapidne ubyva na vaze a diky tomu stale pretrvavali me problemy. Druhy den mi umele vyvolali porod a narodila se mi dcerka 51cm a 2552g. A jsem dodnes rada, ze jsem nerodila v Chrudimi. Ma druha dcera se narodila taktez v Partusu, ale skoda, ze ho zrusili
Předchozí