Dani,
to máme možná podobný vkus. Ten můj prstýnek je taky z bílého zlata, briliantík je kulatý. Jen jsem ho nedostala při západu slunce. To už byla tma, já skoro usínala (něco po 11 v noci) a tulila jsem se k tomu mojemu. A povídám mu...jestli si mě nechá i přes to, že su v těhotenství občas protivná (zrovna mě pořád bolela záda). A on že jo....a tak se to přes jeho všetečné dotazy dostalo až k otázce, kdyže by si mě měl vzít a já na to včera bylo pozdě..a najednou, že si odskočí a za chvilu přišel, v pyžamu a strkal přede mě krabičku :-) takže jsem až do půlnoci brečela. Takže to vlastně taky byla romantika...jo, holt víme, proč ty naše mužský toliko milujeme.
Tvoje malá je pěkně akční dítko..třeba bude jednou říkat, jo, mami, nebýt mě, tak by ses asi nevdala :-) ba ne, já myslím, že kdyby neslyšel tvé ano, tvoje hlavička by to jistě horlivě odkývala :-) květen je super termín, já taky neuznávám tradice tohoto typu a 13. je taky moje vyvolený číslo. Ale víc se mi líbí 7.7.2007,taku vidíme...
hele, ale do května už moc nezbývá :-) takže si předem zamlouvám svatební koláček !!! hihi Pa Peťa.
Předchozí