Moniko,
jak pise Mirka. Generalizujes a to hodne a to uz od zacatku, co sem pises.
JA Ti davam jen priklad, jak to taky muze vypadat, kdyz si matka proste nemuze vybirat, KDY jeji dite do skolky jde.
A ted k tomu skolnemu: U meho ditete se napr. tyden ceka na to, JAK vyjdou vytery a to je na ORL. Pak treba dcera dostane antibiotika. Mezi tim jdem k pediatrovi, ktery dite poslechne. "Omluvenku" - takovej doklad muze vydavat POUZE pediatr. Dcera i po ATB stale kasle, jdeme znova na poslech. Lekarka rekne, ze dite (az prestane kaslat) nema do skolky jeste alespon tyden jit. Co mam tedy napsat do omluvenky za datum?:-) Jiz jsem tady psala, ze je mi prakticky trapne pokazde u pediatricky tu Omluvenku chtit. Nekdy tam ostatne ani nejdeme, bud nemoc zvladneme doma, nebo s ORL lekarkou ...a ano, nechce se mi lezt mezi nemocne a cekat na nejaky papirek. Jo a tech 500 byla cena skolne s jidlem.
Na kosmetice jsem byla za lonsky rok (a zaroven za cely svuj zivot) 1x a muj manzel si ted den vzal DOVOLENOU, aby dceru do skolky odvedl a pak pak privedl (ostatne zustal velkou cast toho dopoledne ve skolce a nafotil ty fotky pro rodice), na masazi jsem snad v zivote nebyla:-)
Ano, reaguji arogantne, protoze mam opravdu pocit, ze zrejme nevis, co tady vsem maminkam davajicim dite do skolky prisuzujes.
Předchozí