Zajímalo by mne, jestli máš na mysli nějakou konkrétní třídu pro nadané děti. Pokud vím, jsou v celé republice dvě, možná tři? Ale jen jedna první třída funguje už v tomto školním roce a to ještě v Českých Budějovicích. Ty další dvě mají začít v září v Praze, ale jedná se jen o první třídy. Nebo mi něco uniklo? Dost mne to zajímá, jedno takové dítě mám a školu pro něj jsem intenzivně hledala tři roky bez úspěchu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.