Můžete mi, prosím, napsat, v jakém věku vašim dětem vypadl první zub? Staršímu synovi v 6 a půl. Holčičce bude za měsíc 5 a vypadá to, že první zoubek vypadne během pár dní. Zdá se mi to hrozně brzo. Prý nejdřív narostou stoličky, aby měly děti čím kousat a pak teprve vypadávají mléčné zoubky. U ní není po stoličkách ani památky a pokud to bude vypadat jako u syna, kterému vypadlo 8 zubů současně, tak asi bude muset mít tekutou stravu.
Stejně to nijak neovlivním, a asi to ani nijak nevadí, ale stejně by mě to zajímalo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.