Ingrid, v porodnici jsou opravdu jen dvě sprchy. Vany tam nejsou. Na bříško jsem děti dostala po prohlídce dětskou doktorkou. Později se dítko odnáší zvážit a zabalit a pak na přiložení. Nevím, kolik minut uplynulo, ale nebylo to dlouho.
Letos jsem v olomoucké porodnici rodila podruhé a byla jsem spokojená. To, že mi dítko dokrmovali UM, mi nevadilo, ba naopak, chudák by hlady prokřičelo další tři dny, než se mi utvořilo mlíčko.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.