Nechápu,na co potřebujete ve školce omluvenku.Čtu tuhle diskusi a dost se u toho bavím.Jsem učitelka ve školce a žádné dítě nám omluvenky nenosí.Ráno se scházejí do 8.00 a když některé z čtyřhodinových dětí příjde třeba už v 7.00,tak s tím nemáme problém.Domu jdou po obědě a odpolední svačiny si neplatí.Platí polovinu školného,tudíž 100,-Kč plus stravné na den bez odp.svač 15 nebo 16,-Kč.Nevím přesně.Když vím,že dítě chodí do osmi a ten den mi nepřijde,tak ho prostě omluvím a je to.Jiné je to,když chodí po osmé a nepřijde,to ho musím počítat,neb v 8.00 hlásím do kuchyně počet dětí.Ale mohou si v poledne přijít pro oběd,ale jen první den.Ale může Vám říct,že někdy je to opravdu lahůdka tahle práce.Máme 26 dětí smíšeného věku, nejmladšímu jsou 2 a tři měsíce a nejstaršímu 7.Když se sejdou naše čtyři dvouapůlleté děti plus několik hyperaktivních ostatních a je jich přes dvacet,tak mám pocit že tohle uspořádání vymýšlejí lidé od stolu,kteří nikdy ve školce nebyli,poněvadž kdyby si to zkusili,tak by aspoň udělali něco s počtem dětí.Někdy si ani nestačím promluvit se všemi dětmi nebo je vyslechnout a připadám si jak policajt,který hlídá,aby se jim nic nestalo.
Předchozí