Rodila jsem v říjnu ve FN Bulovka z důvodu, že v Podolí, kde jsem to původně plánovala, malovali.
Při porodu jsem měla doktora Krčmáře, kterého nikomu nedoporučuji. Nástřih byl proveden, i když jsem upozorňovala, že s ním nesouhlasím.Jsem 4 měsíce po porodu a stále mám velké bolesti při sexu. Změna polohy nebyla umožněna, zřejmě z důvodu, že bych nemohla mít na sobě monitor, i když jsem vyslovila přání, že chci zkusit rodit na porodní židličce. Po porodu miminka mi nebylo umožněno přirozeně porodit placentu (3.doba porodní), ale doktor mi zatlačil na břicho a placentu ze mne vytáhl. Tím mi způsobil velkou vnitřní bolest břicha, takže když mi miminko přiložili k prsu moc jsem ho nevnímala, ale vnímala jsem tu bolest. Z porodu na Bulovce mám trauma a již nikdy více...
Jinak jsem tam viděla ještě jiné a moc sympatické doktory a doktorky, ale bohužel jsem narazila na doktora, který chtěl mít službu brzy za sebou a nehleděl na mé přání, které jsem měla i uvedené v porodním plánu. Pochybuji, že si ho vůbec přečetl.
Po této zkušenosti příště rozhodně budu rodit doma nebo v porodním domě.
Předchozí