V táborské nemocnici jsem rodila v srpnu 2002,kde jsem přivedla na svět našeho Lukáška za asistence výborných porodních asistentek. Velký dík patří i Dr. Berkovi.Vše mi bylo u porodu vysvětleno a všem jsem důvěřovala.Proto jsem se na druhý porod velmi těšila,když jsme odjížděli 4.2.2006 do táborské porodnice,kde po třech hodinách se nám narodila Kristýnka.Děkuji porodním asistentkám na sále a Dr. Votíkové.Porod je pro nás s manželem velký zážitek,na okamžik zrození našich dětí máme krásné vzpomínky.Myslím,že na porod jsem byla dobře připravena díky kurzům naší porodní asistentky Olinky Havlíčkové.Všem moc děkuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.