absolutně Vás obdivuji - jako muže, tátu, partnera a všem u Vás doma Vám moc fandím!
Je úctyhodné pořídit si tak velikánskou rodinu a věřím Vám, že i přesto, že jste si s manželkou prožili tolik těhotenství a porodů, muselo to pro Vás být neskutečně náročné. Tím by si skutečně nechtěl projít nikdo a věřím, že spousta rodičů by podlehla doporučení lékaře. Je to podle mého názoru VŽDY JEN NA ROZHODNUTÍ RODIČŮ, a Vám se vyplatilo rozhodnout se jinak, než Vám radili... Přijde mi skvělé, že jsou lidé jako vy, kteří ačkoli mají doma spoustu dětí, neváhají a "jdou do toho" Samozřejmě tím nechci odsoudit interrupce. Znovu opakuji, že se domnívám, že rozhodnutí je pouze na těch rodičích, kterých se to týká,a nikdo by je neměl vinit či odsuzovat. Pokud by v takovém případě neměli péči citově, finančně či jinak zvládnout...je to jejich volba. Ale vám fandím.
Věřím, že bude Vaše Terezka zdravá, z celého srdce jí to přeji.
Ať jste doma všichni šťastní, zdraví a máte se rádi. Moc pozdravujte svojí ženu!
Kateřina (syn 18měsíců)
PS: trochu Vám "závidím" - vždycky jsem chtěla velikou rodinu, ikdyž já bych se spokojila s třetinoým počtem dětských členů o)
Předchozí