Dobrý den, reaguji na Váš příspěvek. mě tato změna zákona maximálně vyhovuje. Pracuji ve státní správě a bohužel minimálně dvakrát v týdnu mám konec pracovní doby po 17. hodině. Naše školka zavírá v půl páté. Využívám tedy kombinace umístění dítka ve školce na dopoledne a za peníze, které dostávám od státu platím odpolední hlídání. Dítko je maximálně spokojené a já se nemusím stresovat, jak svou práci a povinnosti skloubím. Ze své mzdy bych tento způsob neuplatila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.