No, když někdo používá slova jako "vraždit", "utratit", "utíkat zbaběle z boje" ve spojení já bych kdybych...... Tak je to netolerantní a stejně cynický jako, když někdo jiný zvolí právě řešní potratu. Chápu, že je pro někoho potrat jako vražda jen nechápu co toho někoho vede k takovýmhle domonstrativním projevům. Ať si svoje věci řeší po svém. Jinak proti tomu cos napsala Ty níže jsem nenapsala půl slova a plně respektuju tvoje rozhodnutí. Ale požaduju, abys zas třeba ty respektovala moje. Je na tom něco divnýho. A jak prosím tě tohle souvisí s vymíráním Evropy, myslíš si snad, že to zachrání narození několika postižených dětí (relativně krátce žijících, v naprosté většině se dál nerozmnožujícíh)??????
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.