Přidat odpověď
ahojte kočky, nestíhám, nestíhám ... v sobotu jsme si dovezli taťku, v pondělí nám zase odjel na školení, naštěstí jen na dva dny, takže teď se bude věnovat dětičkám, odjíždí zase AŽ příští týden :o(( chjo.
Čert už má ruku v pořádku, takže je ve školce, zítra mají karneval - moc se těší.
Já v pondělí ještě sháněla další papír k hypotéce, jsem docela vytočená (ale to tu budu ventilovat až když to nevyjde ;o)), pak byla v JI, pak jsem si sem dovezla kamarádku, přespala tu, tak jsme potlachaly a přišla jsem na jiné myšlenky :o))
Přišla mi pekárnička, takže dnes chci zkusit první chlebík, už se moc těším (no ale teď se nám do naší pidikuchyně nevejde opravdu už nic)
Mikši, tak co, jak si užíváte službu? Nás to čeká tuším první týden v dubnu, při tomhle stavu počasí se taky obávám, že budem odhazovat a odhazovat :o(
Na to otěhotnění nemysli (já vím, to se těžko realizuje, ale u čerta jsem na to myslela a dlouho se nedařilo, přitom času bylo hodně, dokonce exotická dovolená a tak - a u mimina teď jsme to první měsíc zkusili týden před ovulací, manžel pak odjel na jednu ze svých cest - a byly tam // ;o)
za nabídku sedačky děkuju, už se mi nabídla jedna kamarádka tady - jsi moc hodná!
Míšo, ahoj! Teda ty máš zabíračku :o( Ale neboj, uteče to, zvládneš to a pak budeš mít prázdniny!!
Marťánky čert baští s chutí, aspoň něco. A echinaceový sirup dávám taky. Doufám, že Any vydrží zdravá!
uf, hladovec volá, tak se jdu věnovat. On je takové zlatíčko, sežrala bych ho - jen kdyby o trochu víc spal, prevítek (včera přes den 2x20 minut, v noci se stále budí co dvě hodiny - někdy i co dvě necelé hodiny :o((
hezký den všem - a ať už konečně přijde jaro!!!!
Předchozí