Reaguju na příspěvek Verči-protože to je jako bych to psala já.A docela mně to uklidnilo.Vážně.Mám to naprosto stejné.Možná akorát s tím rozdílem-že vaginální orgasmus jsem několikrát zažila-a to dokonce jako vůbec první orgasmus-kdy jsem vůbec nic nečekala-myslela jsem že to všechno kolem už je "ono".A najednou to tu bylo a myslela jsem že jsem umřela a jsem v nebi.Od té doby se mi to stalo už jen párkrát a můžu říct,že něco tak nádhernýho se ani nedá popsat.Pro doplnění i když to možná není důležité,dodám,že to bylo v poloze na koníčka.Jenže pak jsem se to naučila dělat si to sama-po delším odloučení manžela-lépe řečeno po porodu,a od té doyb už se mi to nepodařilo.Klitoriální v pohodě-kdykoliv a témeř okamžitě,ale i když je to nádherný,nedá se to ani v nejmenším srovnat.Kdyby někdo přišel na návod,budu neskutečně šťastná..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.