Prcek, je pořád jako ptáčátko, jen maminku cítí už má otevřenou pusinku! Je hodný, přes den baští co dvě hodinky v noci tedˇ co čtyři normál je 5-6 taky se mu podařilo 7-8hodin prospat!
Sandru pořád ještě drží nadšení z něj! Zítra nás čeká poradna tak jsem zvědavá jak přibírá!!
Ale je to fajn kolem osmé jsou dětičky v postelích a já zasedám k Vyvoleným, jsem hold šmírák!
A strašně se těším na jaro prý dlouho ještě nebude no fajn!! UŽ DOMA BLBNU!!!Ale hlásí už se náštěvy tak si pokecám i LIVE!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.