Jsem už pěkných pár let vdaná. Dokonce mám dvě krásné děti. Také jsem dlouho předstírala orgasmus. Milování bylo krásné, ale nepřinášelo mi takové uspokojení jako jsem dokázala já sama při dráždění klitorisu. Nyní toho dosahuji společně se svým manželem. Dokážu totiž beze studu konečně říci co mi způsobuje potěšení. Škoda že až po tolika letech a po druhém dítěti. Proto nespoléhej pouze na to, že se partner bude snažit. Koukej se na plno zapojit společně s ním a sexu si užijte společně naplno a bez ostychu. Musíš se do toho zapojit aktivně, aby tvůj partner věděl kam sáhnout. Musíš mu dát jasně najevo co je pro tebe super. Každý nemá ten dar vcítit se do toho druhého tak jak jinak do tebe nahlédnout? Také buď trochu sobecká a mysli při tom krásném čase na sebe a nech se pořádně rozmazlovat. A no a co že to nebude vaginální orgasmus. Každý je strašně krásný, ať už je jakýkoliv. Zkus to nejdříve vyzkoušet sama na sobě, abys uměla partnerovi poradit. je důležité znát sama sebe a vědět co vlastně chci. Hodně úspěchů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.