Nechci Vám brát Váš názor, ale já osobně bych si miminko určitě nechala a vychovávala bych ho celý život. A určitě bych to brala tak, že to není jen chvilková záležitost a to i přesto, že v rodině postiženého člověka mám. I tak bych si nenechala těhotenství ukončit. To dítě na svět neptá a přijde mi divné, že když už v dnešní době jde zjistit jestli je miminko zdravé, tak se ty nemocné prostě zahodí. Berete to jak pásovou výrobu, to je dobré, to je zmetek, to je dobré...... . Postižené dítě je dar.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.