Ještě jsem zapomněla s tím vytopením je to celkem v pohodě. Nepříjemní sousedé pod námi si to prý uhradí z vlastní pojistky. My jsme se tedy mazitím už také pojistili. On jeden nikdy neví. Manža tedy říkal, když se byl u nich podívat, že mají jen jednu mapičku na zdi u stropu cca 20cm a že to skoro není vidět. Takže pochybuje, že by to vůbec pojišťovák uznal. A s tím akvárkem vám tedy fandím. Já sama jsem měla akvárko 100 litrové do svyých 23let a zase si ho chci pořídit. Přemýšlím že ho dám manžovi za rok k třicátinám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.