Dančo,ono je to všechno a všude o lidech.Nemyslím si,že někde jsou všichni za všech okolností milí a usměvaví.Já rodila v Motole před 3,5 lety a byla jsme maximálně spokojená,na porodním sále sestřičky ohromné,epidurál mi dali aniž bych si o něj řekla,pro dlouhotrvající a nepostupující porod.Sice mi nepomohl,ale to už je na jinou diskusi:)Doktorky se u mě střídaly dokonce 2 a jak jsme pak zjistila,když mě vezli na operační sál (můj 18 hod.porod skončil císařem),po celou dobu seděly za zatahovacími dveřmi za porodními boxy,takže byly vždy k dispozici.Chodily mně kontrolovat zhruba každou půlhodinku,manžel byl pořád se mnou.Bohužel k polohám moc psát nemůžu,protože se malému moc nedařilo,takže jsme byla celou dobu na sále na monitoru (fakt zážitek),takže jsem nevyzkoušela ani míč ani ripstole,jen sprchu,ale to jen po klystýru.Jinak na odd.šestinedělí mi pomohly sestřičky s kojením,vše bylo fakt na jedničku,narazila jsem za celou tu dobu (12 dnů)na jednu ráznou,takže pro někoho nepříjemnou sestru,ale vzhledem k tomu,že to bylo v době povodní 2002 a sestry sloužily i několik dnů,nemůžu si na nikoho stěžovat,opravdu jsem tam byla spokojená:)
Předchozí