Milé maminky,
je pravda,že mám špatnou zkušenost.Také je pravda,že mám nyní 2 zdravé dětičky a nejsem rozhodně tak naivní,abych si myslela,že nikde nic nenajdete.
Bohužel jsem měla možnost (díky rizikovému těhotenství,předčasnému porodu a především velmi nemocmému dítěti)poznat další maminky,které by již nikdy do Neratovic nešly.
Přístup sester,doktorů (jak kterých)byl skvělý.Dle mého soudu.(Názor jejich kolegů z jiné nemocnice byl odlišný.)
Faktem je,že své další dítě jsem rodila jinde a to proto,že případná péče, pokud je dítě (někdy se to stane)ohroženo byla nedostačující.
Mně osobně je absolutně jedno,jaká porodnice je.Nepožadovala jsem přepych (u druhého porodu jsem chtěla pouze využít gel při klystýru a bylo mi vyhověno),rodila jsem sekcí (oba porody) a vůbec mi to nevadilo.Při prvním porodu jsem byla nadšená porodnicí v Neratovicích a o to větší bylo zklamání.
Svým komentářem jsem chtěla říct,že spousta maminek myslí na to,aby porod zvládla v co nejlepší pohodě s nejmenší bolestí,já chtěla mít jistotu,že moje děťátko bude OK.
Během léčby našeho dítěte jsem poznala 3 maminky,které měly stejnou zkušenost z Neratovic.To vše za 4 týdny pobytu v nemocnici (nakonec jsme tam byli 2 měsíce a víc jak rok jsme navštěvovali různé doktory).
Toť vše.
Petra
PS: Jiná otázka je ještě financování si služeb v Neratovicích.V jiných porodnicích je většina "nadstandartních"služeb zcela proplácena pojišťovnou.
Předchozí