Dobrý den, i já bych se s Vámi chtěla podělit o svůj zážitek rodit v této nemocnici. Já jsem rodila 8.9.2001. A myslím, že moje volba rodit zde byla velice správná. Nejvíce si musím chválit oddělení šestinedělí a jelikož jsem na porodním sále dostala podotýkám na svojí žádost "epidurál", na který jsem měla asi špatnou reakci tak na tomto odd. jsem dostala takovou péči jakou bych asi nečekala ani kdybych ji měla nadstandartní. Když mi bylo nejhůř sestry za mnou chodily a braly si dceru k sobě na sesternu, abych se mohla alespoň na chvíli vyspat. A jelikož bychom manželem chtěli druhého potomka a i když jsme se přestěhovali, rozhodně opět budu rodit v Motole.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.