Dne 20.8.2003 v 1.55 se mi narodila v brodské porodnici krásná dcerka Simonka.
Mé poděkování patří zejména porodní asistentce. Bohužel mi neprozradila své jméno, takže děkuji mladé paní nebo slečně s dlouhými světle hnědými vlnitými vlasy, staženými do culíku.
Mohla jsem využívat míč, sprchu, vířivou vanu. Po celou dobu se mnou mohl být můj manžel. Když už stahy natolik zesílily, že bylo pro mě obtížné při "natáčení kardiografu" ležet na posteli, mohla jsem sedět na míči, a protože v této poloze přístroj špatně sníman, zmiňovaná asistentka byla po celou dobu se mnou a přístroj přidržovala rukou na mém břiše. Neměla to se mnou asi vůbec jednoduché, a proto jí ještě jednou děkuji.
Dále děkuji dětským sestrám, doktorům a pí Uchytilové a Mouchové za skvělé předporodní kursy, které vedly.
Opravdu jsem byla s péčí a chováním personálu velmi spokojená. Sestry byly milé a byla s nima legrace.
Snad jen malou výtku bych měla, a to se týká odnášení nádobí po jídle. Sběr talířů byl na můj vkus až příliš rychlý. Když se jídlo "natrefilo" právě do doby kojení, tak se moc nestíhalo jíst a paní, co nádobí odnášely nás uháněly a uháněly ať už to sníme - takže prosila bych přidat tak 10 minutek.
Jo a také bych se přimlouvala za lepší večeře - jeden den jogurt, druhej den tvaroh ........ Ale obědy byly výborné!!!
Tak příště naschve v Brodě.
Pavlína Kopecká, 1. porod
Předchozí