| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nekonečné čekání na Terezku

Žabátku jsem psala tuto větu: "Zdá se mi to (jen můj názor) přece jen jako zodpovědnější přístup" . Myslíš si, že člověk má být opatrnější, když předem upozorňuje, že se jedná o jeho názor? Jak už jsem psala v úvodním vstupu, věděla jsem, že budou odsouzená za svůj přístup. Ovšem člověk má ve svobodné společnosti mít možnost vyjádřit svůj názor, který nikomu nevnucuji a nikomu neškodí. Ve svém okolí jsem bohužel zažila více případů, kdy se narodily či nenarodily postižené děti. Např. dcera mé přítelkyně v Austrálii musela podstoupit v 5. měsící těhotenství umělý porod, neboť se při vyšetření zjistilo, že děťátko nemá propojenou míchu s mozečkem. Takovéto děťátko by umřelo již v těle matky nejpozději do 7. měsíce. U miminka nebyla žádná šance na život. Myslíš si, že byla nezodpovědná, že podstoupila tuto pro ni a její rodinu velmi bolestnou zkušenost? (Nyní má 2 zdravé a čilé holčičky). Jak jsem psala, pokud bych dopředu věděla, že "vada" či "postižení", které deťáko bude mít, mu nebude bránit prožít samostatně a bez zdravotní závislosti na rodičích či sourozencích plnohotnotně svůj život, tak by nebylo co řešit. Pokud by se ale mělo narodit děťátko, které by nebylo pro svou nemoc či vážný "handicap" SCHOPNO plnohotnotný život prožít, JÁ OSOBNĚ bych volila ukončení těhotenství. Tak, a nyní, ty, kdož jsi bez viny, první hoď kamenem... :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.