Já jsem na Obilňáku rodila v listopadu 2005. Porodní boxy jsou skvělé. Celý personál na mě působil velice mile a profesionálně. I když jsem měla komplikace ve 3. době porodní, manžel se mnou mohl zůstat na operačním sále. Péče byla vzorná. Na oddělení šestinedělí to bylo horší. V porovnání s porodním jsem nepociťovala žádný zájem, natož individuální přístup. Sestry na novorozeneckém oddělení byly příjemné, zejména ty mladši. Příště bych šla určitě rodit zase na Obilňák, ale na šestinedělí bych vážně uvažovala o nadstandardu. Všem těhulkám a snažilkám přeji jen samé příjemné zážitky a samozřejmě zdravé dětičky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.