| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem

Rodila jsem 9.12.2005 a s přístupem porodní asistentky (jméno už si nepamatuji - střední léta),dále MUDr. Lorencové, která mne rodila i žákyňky mosteckého studia porodní asistentky Štěpánky Proškové jsem byla velmi spokojena a touto cestou bych jim moc chtěla poděkovat za jejich profesionalitu i lidský přístup.Můj dík patří také nejhodnější, milé a vstřícné sestřičce Petře Horáčkové z odd. rizikové těhotenství, kde jsem také chvíli trávila čas a také sestřičkám z odd. šestinedělí, a to sympatické a usměvavé blondýnce Janě Herzinové, která bezvadně ošetřovala mého malého Péťu a hodné a chápavé Sylvě Novákové, která měla vždy pro mé dotazy pochopení a já jí děkuji za její cenné rady.Musím říci, že na všechny ošetřující lékaře, které mne nebo mé miminko ošetřovali (ženské i dětské) mám jen ty nejlepší vzpomínky a patří jim můj velký dík. Snad jen mám výhradu ke staniční sestře z odd. rizikové těhotenství, která moc lidská k pacientkám není a o svém arogantním přístupu by měla více přemýšlet a dále sestra Fantová z odd. šestinedělí by se nad svým nezájmem a neprofesionalitou měla více zamyslet a nekazit tak dobrou pověst tomuto oddělení.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.