Před dvěma lety jsem rodila v Motole a bylo to fajn, dodnes vidím usměvavou paní doktorku Burešovou, která se mi hned po příchodu představila a pronesla cosi v tom smyslu jakože tu dnes společně porodíme... Epidurál sem dostala bez problémů a v pořádku porodila 4,4 kg chlapečka. Nebylo proč hledat jinou porodnici.
Ale tu bezvadnou porodnici zřejmě mezitím zbourali. Podruhé teď v lednu se nikdo nepředstavoval, manžela poslali nekompromisně pryč a především mi ani na moje zoufalé prosby epidurál nedali (žádal sem opakovaně a včas) a pro jistotu nereagovali ani na mé ostatní prosby. Holčička byla po porodu tři hodiny na kyslíku a já poznala co je dokonalé ponížení, bolest k nepřežití a naprostá ztráta důvěry k porodníkům.
Takže prvorodičky možná fajn, ale pokud budete rodit podruhé...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.